Els cellers de la comarca del Priorat us obren les portes

A la comarca del Priorat hi ha una ruta del vi que inclou cellers de la DO Montsant i de la DOQ Priorat per als amants de l’enoturisme. 
Aquests cellers volen compartir amb vosaltres els seus excel·lents vins, però sobretot fer-vos partícips de la seva aventura i de la seva aposta de futur. Cliqueu per accedir al llistat de cellers de la ruta del vi DO Montsant i DOQ Priorat.

El Priorat una comarca per descobrir sense presses….

Apropeu-vos a Siurana i descobrireu un poblet de conte que porta a la pell el record d’assetjaments inacabables i conquestes impossibles.

A Bellmunt del Priorat, el Museu de les Mines us durà al cor de la terra i us explicarà com era el dur treball del miner i com es va formar una manera de ser i de viure pròpia d’un poble miner ben diferent a la que es duia a la resta de la comarca del Priorat.

A La Torre de Fontaubella, ASTROPRIORAT li ofereix descobrir les meravelles del cel des d’un observatori. Si li agrada l’astronomia, li recomanem la seva visita. Es troba a 5 minuts a peu de la nostra casa.

Passegeu per Escaladei i coneixereu que de Provença vingueren al segle XII els monjos de l’Ordre de la Cartoixa a construir un monestir i fundaren així la primera cartoixa de la Península Ibèrica.

Al Castell del Vi de Falset trobareu un espai expositiu dedicat a la comarca del Priorat i als seus vins ubicat a l’antic Castell dels Comtes de Prades.